VEGAN YOGA BREKKIE

VEGANSK FROKOSTBOLLE Jeg spiser det samme til frokost hver dag. Det har blitt et rituale og jeg kan ikke forestille meg en morgen uten… Etter en god yogapraksis trenger kroppen min å næres skikkelig. Dette er en en bolle bestående av korn, frø, tørket frukt og mandelmelk.

Jeg blander økologisk fullkorn havre, glutenfrie havregryn, hempfrø, knuste linfrø, tørket tranebær og frysetørkede blåbær med mandel- eller cocosmelk. Ved siden av og i tillegg tar jeg 2 ss med Udo’s Chioce for å smøre kroppen innenfra. Av og til unner jeg meg en kald shot ren aloe vera. Aloe vera har mange gode egenskaper som å rense tarmen, gi bedre energiopptak, avgifter tarmsystemet og sørger for en bedre balanse i kroppen. Rett og slett godt for deg!

Alle ingrediensene i denne froskostbollen er økologiske og veganske.

Det trenger ikke vær mer komplisert enn det. Denne frokostbollen inneholder en del karbohydrater og energi som gir meg en god metthetsfølelse.

Namaste, Sheila

6 Comments

 1. Monica S

  Å nam, det så utrolig godt ut!! Dette må jeg prøve, takk for tips.

 2. Sheila Lyhne

  Hei Monica!
  Ja, det er mitt frokost-must! Jeg klarer meg ikke uten:)
  Enkelt, mettende, sunt og godt. Håper det smaker!
  Klem Sheila

 3. Det så ut som en godt blanding!
  Jeg har ikke smakt tranebær i müslien før, det er sikkert en god variasjon til rosiner;)

  1. Sheila Lyhne

   Hei Hanne!
   Du kan selvsagt blande inn hva du ønsker av tørket frukt og annet snadder i frokostbollen din:)
   Er jo bare å prøve seg frem og bruke fantasien. Sant en har gode naturlige råvarer kan det jo ikke bli feil!
   Klem Sheila

 4. Bilder som frister! Flott blogg du har 🙂

  1. Sheila Lyhne

   Takk for det, så hyggelig:) Klem Sheila

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *