OUTFIT MATTERS

LIDENSKAP, FUNKSJON, VERDIER OG UTTRYKK Viktigheten av å se bra ut og føle seg vel når man trener har fått en større betydning. Å ha bevissthet og kunnskap om hva vi har på oss når vi trener er aktuelt. Det handler ikke bare om personlig stil og prestasjon, men også hva merket du bruker står for. At et varemerke er etisk ansvarlig. Det går ann å vise sin stil og mot om at en går sine egne veier og samtidig stiller opp for omverden.

Casall_Polhem PR_Body Sculpt_29

OUTFIT MATTERS På fredag var jeg på et frokostevent med Casall hvor jeg gjennomførte en 45 min “Hollywood Body Sculpt” iført Casall sine nyeste treningsklær og avsluttet økten med deilig vegansk treningspåfyll. Det var en gøy og forfriskende start på dagen! (Foto: Polhem PR Norge.)

CASALL MAKES FUNCTION BECOME ATTRACTIVE Du trenger ikke velge mellom funksjonalitet eller stil. Det er som kjent gjennomgående i alle Casall sine kolleksjoner, og SS16 er ingen unntak. Den er superfin og jeg ser frem til å kickstarte det nye treningsåret i fresht treningstøy fra Casall!

Her er et lite utplukk av noen av mine favoritter fra Casall sin vår/sommer kolleksjon som du kan få kjøpt her:

unspecifiedunspecified-11unspecified-2unspecified-15unspecified-18unspecified-8

2 Comments

 1. Skikkelig fine treningsklær! Må absolutt unne meg noe nytt å trene i 🙂 Vil du si at klærne er små eller store i størrelsen?

  1. Sheila Lyhne

   Hei Mette!
   Synes du skal unne deg noen fine treningsklær fra Casall;)
   Jeg er superfornøyd med alt jeg har fra Casall – ypperlig kvalitet, funksjon, passform og flott design! I love it!
   Synes klærne er normale i størrelsen.
   Klem Sheila

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *