FOR THE LOVE OF LYNCH

IMG_3213-5


20. JANUAR 

har fått sin egen markering i kalenderen min. Da har selveste David Lynch bursdag. Jeg har stor respekt for- og er inspirert av David Lynch. Det er ikke uten grunn til at jeg ser på han som en av verdens største kunstnere. Etter første gangen jeg så “Twin Peaks” var jeg besatt eller nærmere betatt av hans evne til å skape, kreere og formidle menneskers frykt og mørke. Det høres kanskje spesielt ut, og har du ikke noe kjennskap til denne fyren fra før, ja, da har du virkelig gått glipp av noe! Men det er ikke for sent…

Jeg liker det surealistiske, rare og sære ved David Lynch. I mine øyne er det han formidler på mange måter sannheten. Sannheten om mennesker. Frykt, angst, kjærlighet og sjalusi er temaer som går igjen i mange av hans filmer som oppfattes ofte svært forvirrende og provoserende.

Jeg ville i grunnen bare gi en liten oppmerksomhet i anledning bursdagen hans som var denne uken da han fylte 70 år. For meg blir du bare vakrere og mer aktuell, og jeg fortsetter å lære av dine mange kunstverk. Takk.

Sheila

(Foto: ukjent)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *