FULLSTENDIG SOLHILSEN A+B

5 x SOLHILSEN A + 5 x SOLHILSEN B

Hvis du har fulgt meg gjennom yogavideoene jeg har lagt ut på min YouTube-kanal eller her på bloggen, har du kanskje ventet på dette? Jeg har nemlig laget en ny yogavideo hvor jeg viser en fullstendig solhilsen sekvens, bestående av 5 solhilsen A og 5 solhilsen B etter hverandre (ca 20 min).

Solhilsen er yogaen’s warm up og kanskje en av de aller viktigste sekvensene i yoga spør du meg, fordi den har ALT! Den setter i gang blodsirkulasjonen, varmer opp muskler og ledd, styrker og justerer kroppen samtidig som den retter sinnets fokus innover. Den er super å gjøre som en egen minipraksis på dager du har litt mindre tid, eller som oppvarming til annen type trening.

Jeg har stor respekt for solhilsen, selv om jeg har gjort den utallige ganger så lærer jeg stadig noe nytt. Du finner din måte og egen stil å gjøre den på. Det er ikke så viktig om du ikke gjør det nøyaktig slik jeg gjør den. Det handler ikke om perfeksjon i yoga, heller lære seg teknikker på hvordan man bør gjøre de ulike stillingene (asanaene) for å få mest mulig ut av praksisen på en skånsom og sikker måte slik at du kan gjøre yoga hele ditt liv:)

God søndag!

Namaste, Sheila

2 Comments

 1. Genial video!! ? ? ?
  Du er så flink til å vise hvordan øvelsene gjøres, gleder meg til mer nytt fra deg ?

  1. Sheila Lyhne

   Hei miss bliss!
   Takk for det:) Ja! følg med, jeg lover masse nytt fremover;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *