NÆRINGSRIK NATURLIG HUDPLEIE

AESPO : EN YOGIS FAVORITT

aesop1-8

Proppfull av næringsrike rene ingredienser innpakket i delikat design som speiler naturens skjønnhet på en flaske. Ingenting annet enn Aespo. Helt vidunderlige naturlige skjønnhets- og hudpleie produkter. Det begynner å bli noen år siden jeg fant min aller første håndsåpe fra Aesop, og det er ikke uten grunn at den fortsatt står på badet mitt i dag. Når jeg går tom er det ikke noen andre alternativer. Nei nei. Jeg virkelig elsker disse fantastiske produktene til Aesop! De gir en renhetsfølelse og skaper god energi i hjemmet mitt.

 

aesop2-2aesop1-5

I går var jeg så heldig å få delta på en workshop med Aesop hvor jeg fikk teste ut og mikse egne produkter. Det som overrasker meg er hvor anvendelige og drøye produktene faktisk er, og med tanke på hva de koster synes jeg ikke det er galt i det hele tatt.

aesop1-2aesop1-12

Aesop er veganske og derfor 100% naturlige. Det er viktig at du finner de produktene som passer deg og din hudtype. Hva venninnen/kompisen din bruker trenger ikke funke på deg. Et tips er å spørre de som jobber der om veiledning og gode råd, i tillegg få noen testere på produkter du vurderer å kjøpe. Personalet til Aesop er kompetente og vennlige, det er betryggende og nødvendig. Når jeg er i en Aesop butikk føler jeg litt ekstra på velvære. Butikkene i seg selv er så innbydende og lekre. Jeg går alltid derfra superinspirert og med et ønske om å komme tilbake:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *