YIN YOGA

AVSLUTT DAGEN MED LITT YIN YOGA

Jeg har laget en rolig yoga sekvens som passer for ALLE uansett alder, kjønn, nybegynner eller ikke. Jeg liker å roe ned og avslutte dagen med å gjøre litt yin yoga i blant, og tenkte jeg ville vise deg hvordan du kan gjøre nettopp det:) Følg meg og vi kan gjøre dette sammen på en sikker og skånsom måte <3 Legg gjerne igjen en kommentar, lik og abonner på min YouTube-kanal 🙂 Stor yogaklem fra meg til deg <3

2 Comments

  1. Denne sekvensen har jeg gjennomført i kveld – så fantastisk etter en stressende dag på jobb… <3

    1. Ah, så herlig å høre!
      Jeg skal nok lage flere sånne yogavideoer etterhvert. Er jo viktig å vise hvordan du kan stresse ned med yoga på en ordentlig rolig måte som Yin Yoga. Vi trenger både Yin & Yang for en grunn, eller hva? 😉
      God onsdag fine Erica, ta vare på deg selv og her får du en stor klem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *