PEACEFUL HOLIDAY

Hei kjære yogis <3  Nå er det snart jul på ordentlig og selv om jeg ikke er et veldig julemenneske så feirer jeg jo jul på min måte og skaper egne tradisjoner som jeg mener er bra for MEG. Og ja, jeg har selvsagt også behov for å roe helt ned og være med mennesker jeg bryr meg om og og er glad i, og det kjenner jeg skal bli spesielt godt denne jula. Hvis det er en yogastilling som får meg til å slappe fullstendig av (roe ned body&mind), så er det savasana som fokuserer på å kunne klare å gi slipp, gi slipp på alt… Det er veldig fint å avslutte yogapraksisen med savasana. Jeg pleier som regel å gjøre det, og jeg elsker å ligge i savasana en god stund, typ 20-35 min, men det er helt opp til deg. Du kjenner hvor lenge du har behov for å ligge, det finnes ingen regler, bare lytt til kroppen din og hva den trenger av hvile rett og slett.

I denne yogavideoen bruker jeg et yogabolster som jeg har blitt veldig fan av å bruke når jeg ligger i savasana. Det føles ikke bare utrolig komfortabelt men er også veldig sunt og fornuftig å bruke om du for eksempel har korsryggsproblemer, dårlige knær eller er mindre fleksibel. Jeg har ikke noen spesielle problemer å ta hensyn til men det er uansett en sunn og skånsom måte å ligge i savasana på, så vil anbefale deg å teste ut dette enten med et yogabolster eller pledd du har fra før og ruller sammen som et bolster. Jeg kjøpte mitt yogabolster på lumiyoga.no

Jeg tar juleferie fra bloggen nå men følg meg gjerne på Instagram @sheilgomesyoga hvor jeg kommer til å dele litt av julen min her i Marbella på Insta story 🙂  Ha en fin jul og kos deg masse hvor enn du er og hva du gjør – her får du en ordentlig stor og god yogajuleklem fra meg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *