MEET OUR NEW FAMILY MEMBER <3

PARTY OF 3

Jeg har en kjempekoselig nyhet å dele! Vi har vært så heldige å få bli foreldre til verdens nydeligste lille guttevalp <3 Dette kom egentlig litt overraskende på oss, men så er det jo sånn noen ganger at man får noen uventede overraskelser i fanget som bare er ren glede:) Fredrik og jeg har lenge snakket om å adoptere en hund fra TripleA men tenkte kanskje først om et par år.. Det viste seg å bli torsdag 4. januar faktisk og kun etter 2 mnd vi flyttet inn i vårt nye spanske hjem her i Marbella! Long story short, vi dro opp på TripleA på onsdag bare for moro skyld. Da vi kom inn stod det en liten herlig sjel som bare smeltet hjertene våres øyeblikkelig <3 Det var meant to be. Vi bestemte oss for å adoptere ham med en eneste gang for det kjentes bare så rett. Vi står oppi en del for tiden med jobb og andre prosjekter, men sånn vil det jo alltid være, det vil jo egentlig aldri passe.. hmm, men nå har vi gjort det, og vi er sååå fornøyd med avgjørelsen, tenk at vi har blitt en liten familie på 3 🙂 Vi har ikke bestemt oss 100% for navn enda og hjelp oss gjerne med å komme med forslag! Nå står det mellom Monkey, Indy og LucaMarlon vurderer vi også.. men enn så lenge blir det monkey, vi trenger å bli litt bedre kjent med ham før vi bestemmer oss og vil heller bruke litt tid. Selv om han sliter litt med seperasjonsangt, forståelig nok, så virker han veldig trygg på mange måter. Han er kvikk, snill, kosete, glad, morsom og veldig veldig kjærlig – og ikke minst en liten røver! Akkurat sånn vi liker det 😉 Vi trengte dette, Fredrik og jeg, en liten ramp og noen vi kan gi masse kjærlighet til og som minner oss på å leve enda mer i øyeblikket. Det er så godt å han i hus, han skaper liv og en helt unik følelse og energi i hjemmet vårt som bare dyr kan skape. Gjett om vi skal gjøre masse sprell sammen! Jeg har en ordentlig god følelse av at livet med hund blir riktig fint:) For de som lurer er han 9 måneder gammel og mest sannsynlig en blandingsrase av pincher og podenco som visstnok er en ganske vanlig spansk hunderase. Det er hva som står i papirene iallfall, men de er ikke helt sikre. Vi synes uansett han er helt nydelig og er superstolte av vårt lille familiemedlem.

Forresten, jeg har en annen nyhet å dele med dere som jeg vil si mer om i morgen – så da ses vi snart igjen! Stor KLEM <3

11 Comments

 1. Så utrolig koselig, Sheila! En hund er bare glede <3 Monkey er et koselig navn, men stemmer nok mest for Luca. God helg til alle tre! Klem

  1. jaaa, han er så skjønn og sprer masse glede. veldig glad vi fikk adoptere han <3
   nå står det faktisk mellom monkey og Luca.. vi må bare kjenne litt mer på det. tenker at det plutselig bare kommer og da vet vi akkurat hva han skal hete:)
   takk, god helg til deg også! stor klem :*

 2. Monkey??? sååå nydelig!!!!!! Dette var gøy?❤️

 3. Aner jeg Luca kommer fra Fredrik??☺️

  1. ..hehe, var faktisk jeg som kom på Luca 😉
   Han er litt mer på monkey akkurat nå, men vi får se..

   1. Carina

    Jeg heier på Monkey❤️

 4. Kirsti Eikheim

  Snutekos til fetter Monkeyboy fra Eira ?❤?

  1. snutekos rett tilbake fra lille monkey til vakre kusine Eira :*

 5. Aaaw – så sweet!! Helt nydelig ❤️ Så glad på deres vegne! Navnemessig stemmer jeg for Luca, men Monkey er også kult ? Klemmer til dere i varmen!

  1. Thank you Anja <3 Han er ganske morsom og kul, en liten kjærlig ramp med masse godt humør:)
   Synes guttenavn er vanskeligere enn jentenavn altså.. så kom gjerne med noen helt andre forslag om du har noen!?
   Vi ønsker jo å gi ham et navn så fort som mulig, men det må kjennes rett, du vet.
   Ja, nå er vi en liten familie på 3 veldig koselig <3 Føles godt å ha adoptert, det er jo så mange dyr som er forlatt og trenger et hjem og en familie, så vi føler oss veldig heldige som fikk ta han til oss:)
   Klemmer fra oss i varmen til deg og dere i Winter wonderland!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *