UPERFEKTEPIKER

18 PIKER MED 18 FORSKJELLIGE PERSONLIGHETER

Hallo fra solkysten! Jeg håper du har en deilig søndag og har fått en god start på det nye året:) Det har jeg. Dette året byr på mange spennende utfordringer og nye muligheter og en av dem er dette som jeg har sett frem til å dele med dere i dag. Jeg har nemlig blitt spurt om å teame opp med en gjeng med 18 flotte piker som er veldig forskjellige men som har et felles ønske om å bidra til endret tankemønster hos dagens unge. Vi har laget en Snapchat kanal med tittelen uperfektepiker. Vi har alle forskjellige bakgrunner, fra modeller, mote- og sminkeeksperter, til langrennsløpere, ernæringsveiledere, osteopat, yogalærere, personlig trener, feminister og ikke minst alle oss med erfaringer og kampen om å prestere perfekt på alle mulige måter. Flere av oss er kanskje syndebukkene, de som samfunnet mener bidrar til dårlig selvbilde hos unge gjennom perfekte bilder og presset om trening, ernæring og helse for et optimalt liv. Kanskje vi kan snu på det? Vise det ufiltrerte livet bak sosiale medier. Vi ønsker å treffe dere med et anspent forhold til trening, mat, venner, skole og ikke minst du som har et usunt forhold til deg selv. Vi ønsker også å være en informasjonskanal, inspirere til å være glad i deg selv som du er, inspirere til endring og fortelle hva som egentlig skjer i kroppen din når du prøver å strekke deg mot å bli den perfekte pike, når du presterer 110% i stedet for 80%. Så til deg som leser dette, legg til uperfektepiker på Snapchat og følg oss på Instagram og Facebook med samme navn. Her er den fine gjengen jeg er så heldig å få være en del av i prosjektet Uperfektepiker:

❤ Amalie Snøløs – Farmen 2017 & modell
❤ Gisella Francisca – Feminist & stylist
❤Tina Hermansen (Tinas treningsblogg) – Videoblogger & humor
❤ Martine Halvorsen – Blogger & Instagrammer
❤Maren Aasen – ELLE-blogger, modell & ernæringsterapeut
❤Karoline Wollan – Langrennsløper
❤Line Holdal – Yogalærer & ernæringsterapeut
❤Anniken Søvik – Trening & livsnyter
❤Karianne Wahlstrøm – Farmen 2017, eventarrangør & lærerstudent
❤Ellensofie Lauritzen – Forfatter & Journalist
❤Thale Myhre – Farmen 2017, feminist & modell
❤Celine Heldrup – Blogger & Ernæringsstudent

❤Gunn Narten (narten86) – Personlig trener & brannkonstabel
❤Tine Oppedal – Osteopat
❤Silje Økland – Blogger & årets Stylista
❤Karoline Knapper (dernede) – om Kroniske underlivssmerter & Blogger
❤Desiree Andersen (fitfocuse) – Personlig trener & blogger
❤Og meg, Sheila Gomes – Yogalærer, YouTuber og ELLE-blogger

Planen er at vi hver og en skal snappe en dag i måneden og vise livet “bak fasaden”, helt uten regler og ingen filter. Er mulig vi setter ulike ukestemaer og plukker et hver som vi skal fokusere på og snappe om men det ser vi ann etterhvert, nå er det bare å få det ut og dele med alle <3 Jeg må le av meg selv, for vet du, JEG HAR ALDRI VÆRT PÅ SNAPCHAT og vet virkelig ikke hvordan det funker, så dette blir en gøy utfordring for meg som er helt ny på snap! Siden jeg skal være med på dette har jeg måttet få meg en egen snapchatkonto for å kunne følge med de andre i gruppa, og du finner min private snap på navnet mitt, Sheila Gomes eller sheilagomesyoga… herregud, jeg husker jo ikke det en gang haha! ..hvis du har lyst til å følge den også:)

Ok, kl.19 i kveld altså, da lanserer vi snapchatkanalen vår Uperfektepiker – håper å se deg der! KLEMKLEM <3

2 Comments

  1. Celine Kristine Heldrup

    ÅÅ, herlig innlegg herlige deg <3

    1. Klart jeg må dele noe jeg er veldig stolt og takknemlig for å være en del av <3
      Tenk at uperfektepiker skal på God Morgen Norge i morgen, såå gøy og lykke til gode deg! :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *