5 MORE DAYS..

STRETCH MED ET YOGAHJUL

Hallo yogis! Hvordan har du det i dag? Lyst til å gjøre noen enkle yogaøvelser som ikke trenger å være all verdens men rett og slett litt moro å gjøre, og som i tillegg får deg til å åpne opp hjertet og stretche ryggraden din på en sikker og skånsom måte? I denne yogavideoen som jeg har kalt Yogahjul intro viser jeg deg hva du kan gjøre og hvordan med hjelp av et yogahjul. Har du ikke et yogahjul tilgjengelig, så kan kanskje bruke en større roller eller et stort teppe som du ruller sammen.. men her er altså greia for deg som har et yogahjul allerede og hvordan du kan ta det i bruk med noen enkle øvelser.

Som dere kanskje har fått med dere er jeg en av semifinalistene i Vixen Influencer Awards og kom nettopp på at det i dag er bare 5 dager igjen du kan stemme på hvem du synes skal gå videre til finalen i Vixen Influencers Awards! Husk at du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time til og med 15. januar og du kan stemme HER Tenkte at hvis du er ny leser av bloggen min eller bare har lyst til å bli litt bedre kjent med meg, så kan du lese litt mer om meg i et intervju med ELLE tidligere i høst her OG selvsagt scrolle deg gjennom bloggen min som du er hjertelig velkommen til å gjøre anytime:) Du finner meg også på Instagram @sheilagomesyoga og Facebooksiden min: Sheila Gomes + YouTube for flere yogavideor!

Nå skal jeg forberede en ny privat yogatime for en elev som jeg gleder meg til å møte snart! Jeg elsker å undervise yoga privat, å møte nye mennesker 1-1. Da føler jeg at jeg får formidlet yoga på en nær og fin måte hvor jeg ser hver enkelt elev og dens behov der jeg har muligheten til å skreddersy egne yogasekvenser/program som jeg opplever elevene mine setter pris på. Jeg har truffet så mange fine sjeler gjennom jobben min som yogalærer og jeg ser frem til å komme ordentlig i gang med å undervise yoga privat her i Marbella <3  Himmel og hav, jeg er heldig jeg 🙂 Ha en fin dag, jeg håper du også finner noe å glede deg over i livet ditt i dag, noe er det for oss alle det er helt sikkert. Stor yogaKLEM fra meg <3

4 Comments

 1. Stemt på deg mange ganger 🙂 Du er en kjempeinspirasjon!
  Hadde vært gøy å høre mer om hvordan det går med det nye familiemedlemmet deres etterhvert:)

  1. ååå, så hyggelig:)) jeg leser alle kommentarer og denne gjorde meg spesielt glad!
   Utrolig koselig å vite at du synes jeg inspirerer, vet nesten ikke hva jeg skal si annet enn TAKK <3
   vet du, det går bra med lille monkey, men må si det som det er at det er mye jobb med en sånn liten tass som fortsatt er valp og i tillegg har stor separasjonsangst.. men det visste vi da vi valgte å adoptere ham, og hver gang jeg tenker på at vi faktisk har hjulpet et lite liv gjør det meg så innmari glad og det er så verdt det <3
   Jeg har blitt utrolig glad i han allerede og han er en del av familien vår nå!
   Har du hund forresten? 🙂

 2. Så fantastisk at du er i gang med privattimer igjen 🙂 Håper du får en fin mandag! Jeg har fri, og skal nyte dagen. Kanskje litt yoga? <3

  1. Jo, men jeg må virkelig jobbe for å bygge meg opp her og det tar tid..
   Men det skal jeg klare (!) og håper å få kombinert å undervise yoga med bloggen og YT + IG. Det er iallfall det jeg jobber mot akkurat nå -så får vi se hvordan veien blir til;) Er veldig spennende og gøy å etablere seg i et helt nytt land sånn rent profesjonelt og internasjonalt.
   Så deilig med ordentlig fridag, du får kose deg masse og gjør det du føler for og har lyst til ..selv om litt yoga er alltid godt for sjelen 😉
   Namasté og goood klem til deg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *